Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Tafels en stoelen te huur in Breda

Tafels en stoelen te huur vindt u bij Malipaard Verhuur in Breda. Wij leveren meubilair van hoogwaardige kwaliteit, met uitstekende service en voor een scherpe prijs. Dat merkt u! Bij Malipaard Verhuur hebben wij het geschikte meubilair voor alle gelegenheden, met optionele extra’s om uw evenement naar een nóg hoger niveau te tillen. De luxe van een ingebouwde champagnekoeler in het tafelblad vindt u maar bij weinigen! Wat de stijl van uw evenement ook is, Malipaard Verhuur in Breda heeft de geknipte tafels en stoelen te huur.

Vragen? Bel ons 076 – 561 30 87

Tafels en stoelen in alle soorten en maten te huur in Breda

Is een van onze tafels met ingebouwde champagnekoelers te klein voor uw gezelschap? Kies dan voor onze ijstafel. Deze grote tafel is uitgerust met meerdere flessenbakken voor een ijspresentatie, een plateau voor het uitstallen van borden of glazen en een stijlvolle zwarte stoffen rok. Bent u eerder op zoek naar wat robuustere meubels? Dan bieden onze stevige bier- en picknicktafels en steigerhouten tafels uitkomst. Voor zitgelegenheid kunt u bij ons terecht voor prachtige houten weddingchairs. Geef uw evenement nog extra allure met een chique stervormige tent. Wat uw evenement ook is, Malipaard Verhuur kan u volledig ontzorgen!

Vraag vandaag nog uw prijsopgave aan

Op onze website bieden wij allerhande producten aan voor verhuur. Naast tafels en stoelen biedt Malipaard Verhuur ook tenten, podia, en nog veel meer te huur aan in Breda. Wij specialiseren ons in het volledig ontzorgen van onze klant. Bent u geïnteresseerd? U kunt ons telefonisch bereiken op 076-5613087 of stuur ons een mail naar info@malipaardverhuur.com.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087