Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Over ons

Malipaard verhuur is al weer ruim 50 jaar lang een begrip en een toonaangevend verhuurbedrijf in Breda en omstreken voor al u partymeubilair, professionele tenten, podia etc. zowel voor verjaardagen, bruiloften, tuinfeesten, straatfeesten, bedrijfsfeesten maar ook voor festivals en evenementen, dus over ervaring in deze branche hoeft u aan ons niet te twijfelen.

In 1967 startte dhr. Rien Malipaard het familiebedrijf Malipaard verhuur met enkele stoelen en tafels. In de jaren daarop kwamen hier statafels, verlichting, verwarming en vele andere aanverwante artikelen bij. Het bedrijf groeide met de jaren, in 1990 kwamen hier ook nog tenten en podium bij.

Wij werkten toendertijd met 3 opslaglocaties verdeeld in Breda en Ulvenhout, dit was soms niet echt handig, maar dat was toen niet anders. Vanaf 2000 tot heden zitten wij met ons bedrijf aan het Weidehek 99 en 101 te Breda waar we aardig wat meer ruimte hadden.

In 2005 werd het bedrijf overgenomen door Twan Wiegeraad en dochter Nancy Malipaard. Door het continue blijven uitbreiden van het assortiment werd de opslagcapaciteit van de bestaande loodsen op het Weidehek in de loop der jaren eigenlijk ook weer te klein. In 2018 kwam er op het Weidehek een loods beschikbaar welke wij maar al te graag in gebruik hebben genomen om onze opslagcapaciteit hiermee weer te vergroten.

Ons assortiment bestaat momenteel uit meer dan 800 artikelen, wat is begonnen met alleen wat stoelen en een paar tafels is nu een volledig assortiment geworden om elk feest naar wens van de klant aan te kunnen kleden. Wat ons onderscheid met onze collega verhuurders is dat wij niet alleen een breed assortiment hebben maar van vele artikelen ook nog eens grote aantallen op voorraad hebben welke tegen scherpe prijzen kunnen worden aangeboden.

De artikelen kunnen door u zelf afgehaald of door ons bezorgd worden. Malipaard Verhuur beschikt over meerdere voertuigen waarmee onze artikelen bij u op locatie bezorgd en weer opgehaald kunnen worden.

Naast de verhuur van onze artikelen leveren wij u ook graag onze diensten, denkt u aan de op- en afbouw van de gehuurde tenten en podia, maar ook de inrichting van uw tent of locatie kan door ons verzorgd worden zodat u helemaal geen omkijken heeft naar het logistieke gedeelte van uw feest of evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u graag een feest geven maar u weet niet hoe? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met het organiseren van uw feest!

Advies nodig? Bel 076 - 5613087