Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Over ons

Malipaard verhuur bestaat inmiddels al weer ruim 50 jaar en is intussen een begrip en een toonaangevend verhuurbedrijf in Breda en omstreken geworden voor al u partymeubilair, professionele en niet te vergeten goedgekeurde en gecertificeerde tenten, podia etc. voor zowel verjaardagen, bruiloften, tuinfeesten, straatfeesten, bedrijfsfeesten maar ook voor festivals en evenementen, dus over ervaring in deze branche hoeft u aan ons niet te twijfelen.

Het begon allemaal in 1967 toen Rien Malipaard het familiebedrijf Malipaard Verhuur startte met enkele tafels en stoelen. In de jaren daarop kwamen hier nog meer tafels en stoelen, statafels, verlichting, verwarming en vele andere aanverwante huurartikelen bij. Het bedrijf groeide met de jaren, in 1990 kwamen hier ook nog de alu-tenten en podium bij. In de jaren daarna zijn er verschillende tenten bij gekomen zoals de pagodetenten, special shapetent Terz als ook de starshadetent.

Wij werkten destijds met 3 opslaglocaties verdeeld in Breda en Ulvenhout, dit was logistiek soms niet echt handig, maar dat was toen niet anders. In 2000 wordt er een grote bedrijfshal aangekocht op het Weidehek 99 in Breda, deze was eigenlijk te klein om alle spullen van de 3 opslaglocaties tesamen over te verhuizen naar deze locatie, maar geen nood, er werd naast ons begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfspand bedoeld om 2 bedrijven te kunnen huisvesten, dus werd er onderhandeld met de buurman voor de helft van dit pand, dit werd dus Weidehek 101, met de aankoop van dit pand hadden we aardig wat meer ruimte om alle spullen wel kwijt te kunnen op 1 locatie.

In 2005 werd het bedrijf overgenomen door Twan Wiegeraad en dochter Nancy Malipaard. Door het continue blijven uitbreiden van het assortiment werd de opslagcapaciteit van de bestaande loodsen op het Weidehek in de loop der jaren eigenlijk ook weer te klein. In 2018 kwam er op het hetzelfde industrieterrein op een steenworp afstand een loods te koop te staan welke wij maar al te graag in gebruik hebben genomen om onze opslagcapaciteit hiermee weer te vergroten.

Ons assortiment bestaat momenteel uit meer dan 800 artikelen, wat is begonnen met alleen wat stoelen en een paar tafels is nu een volledig assortiment geworden om elk feest naar wens van de klant aan te kunnen kleden. Wat ons onderscheid met onze collega verhuurders is dat wij niet alleen een breed assortiment hebben maar van vele artikelen ook nog eens grote aantallen op voorraad hebben welke tegen scherpe prijzen kunnen worden aangeboden.

De artikelen kunnen door u zelf afgehaald worden of door ons tegen kostprijs bezorgd worden. Malipaard Verhuur beschikt over meerdere voertuigen waarmee onze artikelen door onze eigen chauffeurs bij u op locatie bezorgd en weer opgehaald kunnen worden.
Wij werken met een klein maar hecht team waardoor de lijnen van communicatie kort zijn en wij hierdoor een topservice kunnen bieden vanaf het moment van aanvragen/ bestellen tot aan het moment van het weer retourneren/ ophalen van de gehuurde materialen. Wij zetten alles op alles om ook van uw feest of evenement een onvergetelijke beleving te maken, uw tevredenheid staat tenslotte bij ons op nummer één!

Naast de verhuur van onze artikelen leveren wij u ook graag onze diensten, de gehuurde tenten en podia worden al door ons op- en afgebouwd, deze kosten zitten al in de huurprijs inbegrepen, maar denkt u ook eens aan de op- en afbouw van de inrichting van uw tent of locatie, dit kan ook door ons verzorgd worden zodat u helemaal geen omkijken heeft naar het logistieke gedeelte van uw feest of evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u graag een feest geven maar u weet niet hoe? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met het meedenken en het voorbereiden van uw feest!

Advies nodig? Bel 076 - 5613087