Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Registreren/ account op onze website

U heeft de mogelijkheid om uzelf op onze website te registreren dmv een account aan te maken. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

 

 

Een account aanmaken met uw gegevens is eigenlijk alleen voor uw gemak bedoeld, er wordt verder niets met uw gegevens gedaan, deze worden niet voor commerciële doeleinden zoals nieuwsbrieven of aanbiedingen gebruikt! Ook worden uw gegevens niet doorgegeven of verkocht aan derden.

U heeft ook de mogelijkheid om te bestellen zonder een account aan te maken maar dan dient u wel bij iedere bestelling al uw gegevens opnieuw in te voeren, als u dus vaker besteld is het dus voor u gemakkelijker dat u uw gegevens registreert.

U kunt een account aanmaken door de knop Account bovenaan de website aan te klikken. Bij een volgend bezoek aan onze website kunt u met deze knop inloggen, uw gegevens worden dan met een volgende bestelling helemaal automatisch ingevuld, u hoeft dan alleen nog maar de artikelen te kiezen die u wilt huren en uw huurperiode op te geven, gemakkelijker kunnen wij het niet maken voor u.

Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u ons hier altijd over bellen of mailen, we staan u graag te woord voor al uw vragen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087