Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Disclaimer

Onderstaande informatie is van toepassing op de gehele website www.malipaardverhuur.com Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Inhoudsrechten:
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op het gebruik, de onjuistheid en onvolledigheid van de getoonde informatie of inhoud ervan. Op onze site staan hyperlinks (doorverwijzigingen naar andere websites), deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van malipaardverhuur.com. Bij het gebruikmaken van deze links en de bijbehorende websites aanvaardt Malipaard Verhuur geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze websites. Ook aanvaardt Malipaard Verhuur geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

 

Privacy:
Malipaard Verhuur respecteert uw privacy en zal toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers zo veilig mogelijk gebeurt en dat zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

Auteursrecht en copyrights:
Op alle teksten en beelden in deze website berust het auteursrecht en copyright bij Malipaard Verhuur. Dit houdt in dat er niets van de complete inhoud van deze website mag worden gekopieerd of gepubliceerd op andere websites zonder toestemming van Malipaard Verhuur.

 

Online communicatie:
Berichten die u per e-mail verstuurt, kunnen onveilig zijn. Malipaard verhuur raadt u daarom af om vertrouwelijke informatie per e-mail aan Malipaard Verhuur te zenden. Indien u ervoor kiest om vertrouwelijke informatie per e-mail aan Malipaard Verhuur te zenden, aanvaard u het risico dat derden deze berichten kunnen onderscheppen, misbruiken of wijzigen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087