Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

COVID-19

Beste Bezoeker,

We zitten momenteel alweer een jaar met het coronavirus, onze industrie ligt nagenoeg stil. Het is een moeilijke tijd voor iedereen, maar we zijn toch druk bezig om straks weer voor u, onze klanten, klaar te staan om met onze (sommige nieuwe) producten van uw feest een geslaagde party te maken.

Inmiddels zijn er ook verschillende vaccins ontwikkeld en wordt er momenteel volop gevaccineerd. Er komen alweer een aantal versoepelingen aan, hopelijk kunnen we binnenkort weer eens met zijn allen een feestje bouwen, maar we zijn er nog niet, dus om de veiligheid op dit moment nog steeds te kunnen waarborgen en ter bescherming van onze klanten en onze medewerkers werken wij net als vele anderen nog steeds volgens de voorschriften van de RIVM, de volgende maatregelen zijn nog van kracht totdat er weer ander (en beter) nieuws is over de ontwikkelingen.

 

Afhalen en retour brengen van gehuurde materialen bij onze vestiging:

 

Bezorgen en retourhalen van gehuurde materialen op locatie:

 

Wij kunnen u tevens helpen om de “social distancing” te bewaren, zo kunnen wij tenten of afzetpaaltjes met trekband of losse koorden leveren om de veiligheid van uw personeel en/ of klanten te waarborgen, zo kunt u denken aan,

Heeft u vragen, ons kantoor is uiteraard gewoon bereikbaar op 076-5613087 tijdens kantooruren of u stuurt een mail naar info@malipaardverhuur.com. Wilt u langs komen, bel of mail ons eerst even!

Advies nodig? Bel 076 - 5613087