Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Levering / afhalen

Levering

Al het gehuurde kan tegen kostprijs bij u thuis of bedrijf bezorgd worden door onze eigen transportafdeling. Het gehuurde wordt schoon en droog aangeleverd en dient op een droge en schone locatie weggezet te kunnen worden. Het gehuurde wordt geacht weer schoon te zijn en droog klaar te staan als deze worden retour gehaald. De hoogte van de bezorgkosten ziet u apart vermeldt staan op uw offerte of bevestiging.
Het bezorgen en retourhalen wordt verzorgd door ons tot op de begane grond tot achter de eerste drempel op een goed bereikbare bezorg- en ophaal-locatie. Deze locatie alsmede de aanrijroute dienen voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten). De max. loopstand vanaf de wagen mag max. 15 mtr. bedragen, zonder verdere afspraken wordt het gehuurde niet verder geleverd en wordt dit niet geïnstalleerd of uitgestald door ons. Voor verdere levering tot op de locatie van gebruik en het eventueel installeren of uitstallen van het gehuurde kan natuurlijk altijd besproken worden indien dit gewenst wordt, u dient er wel rekening mee te houden dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Al onze verhuurartikelen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, rolcontainers en transportkarren. Deze emballage goederen blijven op het bezorgadres staan, de verhuurartikelen dienen hierin ook weer klaar te staan als deze worden retour gehaald. Indien emballage niet op locatie achter kan blijven kunnen deze tegen meerkosten retour worden genomen.

Het bezorgen en retourhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Op zaterdag is dit mogelijk tussen 08.00 en 13.00 uur. Op aanvraag kan er ook in de avonduren of op een andere tijdstip in het weekend bezorgd of opgehaald worden, hier kunnen meerkosten voor berekend worden.
U kunt bij het bestellen een voorkeur opgeven met een tijdstip voor levering / retourhalen, wij proberen hier dan in onze planning zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. Meestal wordt dit tijdstip in een dagdeel van de ochtend of middag van die dag ingepland, u dient bij het leveren en ophalen van de materialen aanwezig te zijn.

 

Afhalen

U kunt kleine aantallen meubilair natuurlijk ook zelf afhalen en retour brengen, u dient dan bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben en er dient een contante borgsom voldaan te worden, de hoogte van de borgsom is afhankelijk van het aantal artikelen u wilt huren.
Het ophalen en retour brengen van de spullen mag alleen met een dicht voertuig gebeuren, de spullen mogen niet met een open wagen of open aanhangwagen vervoerd worden. U dient ook zelf voldoende beschermende middelen (verhuisdekens of iets anders) en afbindmogelijkheden bij u te hebben om de lading veilig en zonder schade vast te kunnen zetten en te kunnen vervoeren.

Wanneer u de spullen op de afgesproken dag weer schoon, droog en natuurlijk onbeschadigd retour brengt, dan wordt het huurbedrag verrekend met de borg en krijgt u het resterende bedrag weer terug. Indien het gehuurde vuil, nat en/of beschadigd wordt geretourneerd dan wordt er berekend wat de schoonmaakkosten en/of schade bedraagt en worden deze kosten op de borg ingehouden.

Het ophalen en retour brengen is alleen mogelijk op afspraak en afhankelijk wanneer wij aan de zaak zijn, dit gaat altijd in onderling overleg.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087