Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Levering / afhalen

Al het gehuurde wordt schoon en tegen geringe bezorgkosten bij u thuis of bedrijf bezorgd en wordt geacht weer schoon te zijn en droog klaar te staan als deze worden retour gehaald. Het bezorgen en retourhalen wordt verzorgd door ons tot op de begane grond tot achter de eerste drempel (max. loopstand vanaf de wagen = 15 mtr.), zonder verdere afspraken wordt het gehuurde niet verder geleverd en wordt dit niet geïnstalleerd of uitgestald door ons. Voor verdere levering tot op de locatie van gebruik en het eventueel installeren of uitstallen van het gehuurde kan natuurlijk altijd besproken worden indien dit gewenst wordt, dit wordt uiteraard dan wel verzorgd tegen een meerprijs.

Al onze verhuurartikelen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, rolcontainers en transportkarren. Deze emballage goederen blijven op het bezorgadres staan, de verhuurartikelen dienen hierin ook weer klaar te staan als deze worden retour gehaald.

Het bezorgen en retourhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Op zaterdag is dit mogelijk tussen 08.00 en 13.00 uur. Op aanvraag kan er ook in de avonduren of op andere tijdstip in het weekend bezorgd of opgehaald worden, hier kunnen meerkosten voor berekend worden.
U kunt bij het bestellen een voorkeur opgeven met een tijdstip voor levering / retourhalen, wij proberen hier dan in onze planning zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. Meestal wordt dit tijdstip in een dagdeel van de ochtend of middag van die dag ingepland.

 

U kunt kleine aantallen meubilair natuurlijk ook zelf afhalen en retour brengen, u dient dan bij het afhalen een legitimatiebewijs bij u te hebben en er dient een contante borgsom voldaan te worden, de hoogte van de borgsom is afhankelijk van welke artikelen u wilt huren.
Wanneer u de spullen op de afgesproken dag weer schoon, droog en natuurlijk onbeschadigd retour brengt, dan wordt het huurbedrag verrekend met de borg en krijgt u het resterende bedrag weer terug. Indien het gehuurde vuil, nat en/of beschadigd wordt geretourneerd dan wordt de borg ingehouden en wordt er berekend wat de kosten en/of schade bedragen.

Het ophalen en retour brengen voor feesten in het weekend is mogelijk op de volgende dagen:
zaterdag tussen 09:00 – 12:00 uur
maandag tussen 09:00 – 12:00 uur of in de middag in onderling overleg

Andere dagen en tijden zijn ook mogelijk, dit gaat dan wel op afspraak in onderling overleg.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087