Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s en gelden voor de 1e huurdag/ gebruiksdag en zijn excl. 21% btw, borgstelling en transportkosten. Als u een aanvraag indient dan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd per mail incl. de kosten van de btw en de eventuele kosten voor het bezorgen en retourhalen door ons.

Heeft u de materialen 1 dag nodig en dit valt in het weekend dan wordt er maar 1 huurdag berekend.
Heeft u de materialen langer nodig dan 1 dag dan rekenen wij een toeslag per extra huurdag. Voor de 2e huurdag berekenen wij 25% van de huurprijs, de daarop volgende dagen berekenen wij slechts voor 15% per dag, bij een langere huurperiode worden de dagen in het weekend wel meegerekend in de huurperiode.

Als u akkoord bent met de offerte dan zien wij hier graag een schriftelijke bevestiging van u tegemoet, na ontvangst van uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er gekeken of de artikelen nog beschikbaar zijn, indien de artikelen nog beschikbaar zijn voor uw huurperiode dan krijgt u een orderbevestiging voor de huuropdracht toegestuurd. De artikelen staan pas definitief in reservering voor u nadat wij u een orderbevestiging hebben toegestuurd. Geef het daarom zo spoedig mogelijk door als een offerte doorgaat, dit om teleurstelling te voorkomen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087