Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s en gelden voor de 1e huurdag/ gebruiksdag en zijn excl. 21% btw, borgstelling en transportkosten. Als u een aanvraag indient dan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd per mail incl. de kosten van de btw en de eventuele kosten voor het bezorgen en retourhalen door ons.

Heeft u de materialen 1 dag nodig en dit valt in het weekend dan wordt er maar 1 huurdag berekend.
Heeft u de materialen langer nodig dan 1 dag dan rekenen wij een toeslag per extra huurdag. Voor de 2e huurdag berekenen wij 25% van de huurprijs, de daarop volgende dagen berekenen wij slechts voor 15% per dag, bij een langere huurperiode worden de zaterdagen en zondagen wel meegerekend in de huurperiode.

Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er gekeken of de artikelen nog beschikbaar zijn, indien de artikelen nog beschikbaar zijn voor uw huurperiode dan krijgt u hiervoor een orderbevestiging voor de huuropdracht toegestuurd. De artikelen staan pas definitief in reservering voor u nadat wij u een orderbevestiging hebben toegestuurd. Geef het daarom zo spoedig mogelijk door als een offerte doorgaat, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087