Vacatures
2
076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Aanvragen/ bestellen

Het aanvragen of het direct bestellen/ reserveren van artikelen gaat het gemakkelijkst via onze website, met enkele klikken besteld of vraagt u uw artikelen in een oogwenk aan. We hebben het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen, dan kunt u uiteraard altijd bellen op 076-5613087 of stuur een mail naar info@malipaardverhuur.com. Wij denken graag met u mee, zo kunnen wij u ook helpen met het kiezen van de juiste spullen voor uw feest maar denken wij ook mee over praktische dingen zoals passen de spullen niet alleen qua sfeer maar ook qua afmeting in uw feestruimte. Dit is iets waar u niet op het allerlaatste moment achter moet komen, dan kan er misschien niets meer aan gedaan worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u voor dit soort valkuilen behoeden en van uw feest een zorgeloos onvergetelijke belevenis maken.
Na het indienen van een aanvraag krijgt u van ons een automatische ontvangstbevestiging, dit betreft een overzicht van de artikelen welke u heeft aangevraagd. U krijgt van ons daarna nog een vrijblijvende offerte toegestuurd met de totale kosten voor uw huurperiode, de artikelen in deze offerte worden u vrijblijvend aangeboden op momentele beschikbaarheid en staan na het afgeven van de offerte nog niet in optie of in reservering voor u, aan een afgegeven offerte zijn dus zowel voor u als voor ons gèèn verplichtingen verbonden en de offerte is geldig zolang aangeboden artikelen beschikbaar zijn.
Om de artikelen in reservering te kunnen zetten dient u een schriftelijk akkoord te geven op onze offerte, u kunt hiervoor het gemakkelijkst en het snelst de button in onze mail gebruiken om de offerte te accorderen, u mag ook de mail waar de offerte mee verstuurd is voor akkoord beantwoorden of u stuurt de offerte ondertekend retour per mail of per post, een apart verstuurde mail of een telefonisch akkoord wordt helaas niet geaccepteerd als geldige opdrachtbevestiging.
Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er eerst gekeken of de artikelen nog beschikbaar zijn voor uw huurperiode, zijn deze artikelen nog beschikbaar dan krijgt u hiervoor een orderbevestiging voor de huuropdracht toegestuurd. De artikelen staan pas definitief in reservering voor u nadat wij u een orderbevestiging hebben toegestuurd. Accordeer dus daarom zo spoedig mogelijk een offerte als deze doorgaat, dan heeft u de meeste kans dat alle artikelen op de offerte in reservering gezet kunnen worden voor u.

Kleine bestellingen (max. 2 à 3 artikelen) mogen ook telefonisch of per mail door te geven, bij grotere aanvragen of bestellingen geven wij de voorkeur aan om dit via de website op te geven. Heeft u een aanvraag of een bestelling voor een feest wat al binnen 2 dagen plaats vindt dan kunt u dit het beste even telefonisch doorgeven, er kan dan eerst gekeken worden of uw bestelling nog uitgevoerd kan worden.

Vanwege drukte in bepaalde periodes van het jaar (carnaval, zomermaanden, kerstperiode) is het vooraf tijdig reserveren van artikelen zeer zeker aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087