Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Aanvragen/ bestellen

Het aanvragen of het direct bestellen/ reserveren van artikelen gaat het gemakkelijkst via onze website, u krijgt na het indienen van uw aanvraag van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd, de artikelen in deze offerte worden vrijblijvend aangeboden op momentele beschikbaarheid en staan na het afgeven van de offerte nog niet in optie of in reservering voor u, de offerte is geldig zolang aangeboden artikelen beschikbaar zijn.
Om de artikelen in reservering te kunnen zetten dient u een schriftelijk akkoord te geven op de offerte, u kunt hiervoor het gemakkelijkst en het snelst de button in onze mail gebruiken om de offerte te accorderen, u mag ook de mail voor akkoord beantwoorden. Na uw akkoord worden de artikelen gecontroleerd op beschikbaarheid, zijn de artikelen nog beschikbaar dan krijgt u hiervoor een orderbevestiging voor de huuropdracht toegestuurd. De artikelen staan pas definitief in reservering voor u nadat wij u een orderbevestiging hebben toegestuurd.

Kleine bestellingen (max. 2 à 3 artikelen) mogen ook telefonisch of per mail door te geven, bij grotere aanvragen of bestellingen geven wij de voorkeur aan om dit via de website op te geven. Wilt u voor uw aanvraag eerst een offerte/ prijsopgave ontvangen dan raden wij u ook aan om uw aanvraag via onze website in te dienen.

Vanwege drukte in bepaalde periodes van het jaar (carnaval, zomermaanden, kerstperiode) is het vooraf tijdig reserveren van artikelen aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087