Vacatures 076 - 5613087
Maatwerk en Service
Levering & opbouw mogelijk
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Aanvragen/ bestellen

Het aanvragen of het direct bestellen/ reserveren van artikelen gaat het gemakkelijkst via onze website, u krijgt na het indienen van uw aanvraag van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd, de artikelen in deze offerte worden u vrijblijvend aangeboden op momentele beschikbaarheid en staan na het afgeven van de offerte nog niet in optie of in reservering voor u, aan een afgegeven offerte zijn dus zowel voor u als voor ons gèèn verplichtingen verbonden en de offerte is geldig zolang aangeboden artikelen beschikbaar zijn.
Om de artikelen in reservering te kunnen zetten dient u een schriftelijk akkoord te geven op onze offerte, u kunt hiervoor het gemakkelijkst en het snelst de button in onze mail gebruiken om de offerte te accorderen, u mag ook de mail waar de offerte mee verstuurd is voor akkoord beantwoorden of u stuurt de offerte ondertekend retour per mail of per post, een apart verstuurde mail of een telefonisch akkoord wordt helaas niet geaccepteerd als geldige opdrachtbevestiging.
Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er eerst gekeken of de artikelen nog beschikbaar zijn voor uw huurperiode, zijn deze artikelen nog beschikbaar dan krijgt u hiervoor een orderbevestiging voor de huuropdracht toegestuurd. De artikelen staan pas definitief in reservering voor u nadat wij u een orderbevestiging hebben toegestuurd. Accordeer dus daarom zo spoedig mogelijk een offerte als deze doorgaat, dan heeft u de meeste kans dat alle artikelen op de offerte in reservering gezet kunnen worden voor u.

Kleine bestellingen (max. 2 à 3 artikelen) mogen ook telefonisch of per mail door te geven, bij grotere aanvragen of bestellingen geven wij de voorkeur aan om dit via de website op te geven. Wilt u voor uw aanvraag eerst een offerte/ prijsopgave ontvangen dan raden wij u ook aan om uw aanvraag via onze website in te dienen.

Vanwege drukte in bepaalde periodes van het jaar (carnaval, zomermaanden, kerstperiode) is het vooraf tijdig reserveren van artikelen zeer zeker aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen.

Advies nodig? Bel 076 - 5613087