x 

Winkelwagen is leeg

Bestellen

Bestellingen voor tenten, podia en dansvloeren kunnen alleen per email of via de site opgegeven worden. Bestellingen voor meubilair etc. kunnen per email en telefonisch doorgegeven worden.

Levering / Afhalen

Al het gehuurde wordt schoon en tegen geringe bezorgkosten bij u thuis of bedrijf bezorgd en wordt geacht weer schoon te zijn en droog klaar te staan als deze worden retourgehaald. Het bezorgen en retourhalen wordt verzorgd door ons tot op de begane grond tot achter de eerste drempel, zonder verdere afspraken wordt het gehuurde niet verder geleverd en wordt dit niet geïnstalleerd of uitgestald door ons. Voor verdere levering tot op de gebruikslocatie en het eventueel installeren of uitstallen van het gehuurde kan natuurlijk altijd besproken worden indien dit gewenst wordt, dit wordt uiteraard dan wel verzorgd tegen een meerprijs.
U kunt kleine aantallen meubilair natuurlijk ook zelf afhalen en retour brengen, u dient dan bij het afhalen wel een legitimatiebewijs bij u te hebben en er dient een contante borgsom voldaan te worden, de hoogte van de borgsom is afhankelijk van de te huren artikelen.
Wanneer u de spullen op de afgesproken dag weer schoon, droog en natuurlijk onbeschadigd retour brengt, dan wordt het huurbedrag verrekend met de borg en krijgt u het resterende bedrag weer terug. Indien het gehuurde vuil, nat en/of beschadigd wordt geretourneerd dan wordt de borg ingehouden en wordt er berekend wat de kosten en/of schade bedragen.

U kunt ons telefonisch bereiken op :

ma. t/m vr. 09:00u. tot 17:00u.
za. 09:00u. tot 12.00u.

tel. 076-5613087


Vaste openingstijden voor het ophalen en het retourbrengen van de gehuurde artikelen :

za. 09:00u. tot 12:00u.
ma. 09.00u. tot 12.00u. of einde van de middag i.o.o.

Indien uw feest niet in het weekend valt maar doordeweeks dan kunt u uiteraard ook op andere dagen/tijden ophalen en retourbrengen, dit kan dan in onderling overleg.

Betaling

Levering bij particulieren en nieuwe klanten geschiedt alléén à contant bij de bezorging of vooraf per bank. Vaste klanten (bedrijven) kunnen op rekening huren, onze huurvoorwaarden en betalingscondities voorbehouden.

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn voor de 1e huurdag en zijn excl. 21% btw en bezorgkosten. Als u een aanvraag indient dan krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave per mail incl. de kosten van de btw en de kosten voor het bezorgen en retourhalen door ons. Als u met de prijsopgave akkoord bent dan zien wij graag van u een bevestiging retour, de artikelen worden pas na uw akkoord in reservering gezet.

Indien u voor meerdere dagen of langere projecten wilt huren dan krijg u korting op de vervolgdagen, hoe langer uw huurperiode hoe meer korting u krijgt op deze dagen, waardoor uw huurprijs per dag aanzienlijk daalt.