Compleet aanbod voor elk feest  Vrijblijvende offerte Levert in Breda en omstreken

Starshade tent verhuur

Zoek niet verder naar een starshade tent die ter verhuur wordt aangeboden! Bij Malipaard Verhuur bent u meteen op de juiste plaats. Een starshade tent, ook wel een stertent genoemd, wordt voornamelijk opgebouwd op grasvelden en parkeerplaatsen. Al onze tenten zijn TÜV-gekeurd en gecertificeerd volgens Europese DIN-veiligheidsnormen.

Vragen? Bel ons 076 - 561 30 87


Wij bieden u een starshade tent ter verhuur aan

Het grote verschil met de pagodetent en de alu-hal is dat de starshade tent die wij ter verhuur aanbieden géén zelfdragende constructie heeft. Het zeildoek wordt namelijk omhoog gehouden door een mast in het midden. Met grondpennen wordt het zeildoek van deze tent aangespannen en strak gezet tot aan de grond. Bent u van plan om een muzikaal feest of partij te organiseren? Bekijk dan ook onze dansvloeren en ander feestartikelen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Nu u eindelijk de juiste partij heeft gevonden die een starshade tent ter verhuur aanbiedt, wilt u natuurlijk ook een scherpe prijs hiervoor ontvangen. Daarvoor zit u bij ons goed! Bel ons op 076-5613087 of stuur een mail naar info@malipaardverhuur.com, dan voorzien we u van een vrijblijvende prijsopgave. De prijs die wij aanbieden is afhankelijk van de locatie en woonplaats waar de tent opgezet moet worden. Wij regelen de op- en afbouw voor u, maar als u hiermee helpt profiteert u van een aantrekkelijke korting.

Resultaten 1 - 1 van 1

Starshade tenten

Starshade Tent Ø18 mtr.

Een opvallende overkapping van maar liefst 18 mtr. doorsnede

Prijs excl. BTW
Standaard prijs: