Compleet aanbod voor elk feest  Vrijblijvende offerte Levert in Breda en omstreken

Podium huren

Wilt u graag een podium huren? Bij Malipaard Verhuur in Breda vindt u de meeste opties voor een podium te huur in Noord-Brabant! Onze podia kunnen met één of meerdere trappen of zelfs met schuine oploop worden geleverd. U kunt zelf de helling bepalen, zodat u altijd zeker weet dat rolstoelen en zwaar materieel gemakkelijk het podium op kunnen komen. Bij ons kunt u altijd een podium huren met leuningen, welke wettelijk verplicht zijn vanaf 60 centimeter hoogte. Conform de eisen zijn de leuningen voorzien van een wettelijk verplichte valbeveiliging. Elk podium dat te huur is bij ons in Breda is volledig gekeurd en gecertificeerd door de TÜV in Thüringen, inclusief alle trappen en leuningen. Of u nu in Roosendaal, Tilburg of elders in Noord-Brabant een evenement organiseert, bij Malipaard Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van een podium.

Vragen? Bel ons 076 - 561 30 87


Bij Malipaard Verhuur in Noord-Brabant een podium huren

Al onze podia kunnen wij op zeer oneffen terrein voor u opbouwen. Ze kunnen opgehoogd worden tot maar liefst 200 centimeter hoogte. Zo kunt u gemakkelijk trappen, muurtjes, buxushagen en dergelijken overbruggen. Bij ons kunt u bij het huren ervoor kiezen om uw podium op te laten bouwen als catwalk of als tribune. Een dergelijke catwalk kunnen wij uitbouwen tot iedere lengte die u maar wenst, recht of met bochten. Een tribune of loge stellen wij voor u in met hoogteverschillen vanaf 20 cm. Ook kunnen wij uw podium afrokken, met witte of zwarte stof. Deze strakke afrokking is gemaakt van een brandvertragende stof, welke tevens TÜV-gekeurd en gecertificeerd is volgens de Europese veiligheidsnorm DIN 4102B01. Ook voor een podiumoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres.

Huur vandaag nog uw podium voor een te gek evenement in Breda

De huur van een podium is eenvoudig te regelen samen met het voornaamste verhuurbedrijf in Breda en Noord-Brabant; Malipaard Verhuur. U kunt op onze website eenvoudig een order samenstellen, ook voor bijvoorbeeld partytenten. Vraagt u deze offerte liever niet op de website aan? Geen probleem! Hiervoor belt u naar 076-5613087 of stuurt u een e-mail naar info@malipaardverhuur.com. Kom nu bij ons langs voor de beste podium verhuur in Noord-Brabant!

Resultaten 1 - 3 van 3

Podium / Tribune / Catwalk

Podium

Podium kan op iedere gewenste afmeting en hoogte met trap ...

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:

Tribune

Tribune opgebouwd op diverse hoogtes. Wilt u een ...

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:

Catwalk

Met deze chique catwalk wordt uw modeshow zeker een ...

Prijs excl. BTW
Standaard prijs: