Compleet aanbod voor elk feest  Vrijblijvende offerte Levert in Breda en omstreken

Pagodetent verhuur

Bent u op zoek naar een pagodetent die ter verhuur wordt aangeboden? Wij helpen u bij Malipaard Verhuur graag verder! Een luxe pagodetent wordt opgezet met een zelfdragende aluminium constructie. Binnen in de tent heeft u dus geen last van masten waardoor u binnen in de tent maximaal gebruik maakt van de ruimte. Bovendien kunnen de pagodetenten die wij ter verhuur aanbieden, geplaatst worden op iedere soort ondergrond. Zo kunt u overal feesten!

Vragen? Bel ons 076 - 561 30 87


Op zoek naar een pagodetent ter verhuur? Wij helpen u!

Iedere pagodetent die bij ons ter verhuur wordt aangeboden, is TÜV-gekeurd en gecertificeerd volgens de Europese DIN-veiligheidsnormen. De pagodetent is de perfecte tent om wat extra allure aan uw feest of partij te geven. Uiteraard bent u zo ook beschermd tegen de meeste weersomstandigheden. U kunt ook voor andere tenten bij ons terecht, zoals:

  • Een starshade tent
  • Een alu-hal
  • Een partytent

Heeft u nog andere accessoires voor uw feest nodig? Ook voor podia en loungemeubilair bent u bij ons aan het juiste adres.

Weet waar u aan toe bent met een vrijblijvende prijsopgave

Met een vrijblijvende prijsopgave voor een pagodetent of ander type tent van Malipaard Verhuur weet u meteen waar u aan toe bent. De huurprijzen zijn afhankelijk van de locatie en in welke woonplaats er gebouwd moet worden. De op- en afbouw wordt volledig door ons verzorgd, het is helaas niet mogelijk om de tent zelf op te halen en zelf op en af te bouwen. Wilt u wel meehelpen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke korting aan! Bel ons op 076-5613087 of stuur een mail naar info@malipaardverhuur.com om spoedig een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

Resultaten 1 - 3 van 3

Pagodetenten

Pagodetent 5 x 5 mtr.

Een blikvanger op uw feest of evenement

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:

Pagodetent Ø 7,5 mtr.

Extra grote pagodetent van 50 m²

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:

Betonblok 125 Kg

T.b.v. verankering van de tent waar geen grondpennen ...

Prijs excl. BTW€ 12,50
Standaard prijs: